Om os

Historien bag

Jacob Bojsen-Møller

I 1981 begyndte jeg sammen med min bror at sy vores egne sejl til 505 og Flying Dutchman under vejledning af Henrik Søderlund fra Diamond Sailmakers. Få år senere fik jeg fast job hos Diamond Sailmakers , hvor jeg arbejde tæt sammen med Lars Jensen i Skælskør, som nu har LJ sejl.

I 1996 åbnede jeg selvstændig sejlloft, da Diamond Sailmakers og North Sails slog sig sammen.

Bojsen Møller Sails

Sejl fra erfarne sejlmagere til tursejlads og kapsejlads

Sejlloftet er nu udstyret med avanceret design systemer samt Prosail skæremaskine.

Bojsen-Møller sejl fokuserer på at levere kvalitetssejl til både kapsejlads og tursejlads. Vi anvender dug fra førende dugfabrikanter og udnytter 30 års erfaring til at fremstille hurtige og holdbare sejl.
At det lykkes, vidner såvel de mange Europa- og Verdensmesterskaber, der er vundet med vores sejl, som tilbagemeldinger fra tilfredse tursejlere om.

Alle sejl designes på vores avancerede SMAR-Azure designsystem. Systemet kan levere data direkte til computerstyrede skæremaskiner. Det sikrer, at det sejl vi designer, også er præcist det sejl, du får leveret.

Når du skal købe nye sejl, er det en stor fordel , at du har en tæt dialog med sejlmageren og sejldesigneren.

Hos Bojsen-Møller Sails har du den direkte kontakt

Kendskab til de danske bådklasser er en forudsætning for at lave et perfekt sejl.

Tursejleren og kapsejleren stiller forskellige krav til deres sejl. Derfor bliver hvert enkelt sejl tilpasset individuelt – både i design og dugvalg.

Til kapsejlads tilbyder vi også membransejl, hvor dugen er lavet specielt til hvert enkelt bane i det pågældende sejl. Vi konstruerer dugen, så vi får udnyttet dens potentiale optimalt.

Vi har et moderne sejlloft, hvor vi kan tilbyde service og reparation af sejl.

Kontakt os:

E-mail: jacob@bmsails.dk
Tel.: +45 2344 3707

(+45) 23 44 37 07
jacob@bmsails.dk